Sweet December

Bun venit, Decembrie! Luna care intotdeauna ne introduce intr-o lume de basm, a cadourilor, a vacantei, dar mai ales, perioada care uneste familiile, caci dupa cum bine stim cele mai importante si asteptate sarbatori sunt cele de iarna.
Deja am fost introdusi in spiritul sarbatorilor, peste tot in jur vedem brazi, beteala, globulete si luminite. In mall-uri si prin supermarket-uri se aud colinde, mai lipsesc Mos Craciunii si zapada. 

Profesorultau.ro – un proiect ambitios cu lectii video de matematica

Denumita si “luna cadourilor”, decembrie a devenit luna preferata a tuturor, caci avem doua mari ocazii de a primi cadouri : Sfantul Nicolae  si Craciunul. 

Craciunul se petrece in familie

Craciunul reprezinta sarbatoarea cea mai importanta a lunii decembrie si este dedicata in intregime familiei. Pe langa deschiderea cadourilor de sub bradul de craciun, un alt eveniment placut este cina. Sarbatoarea Craciunului inseamna, pentru noi toti, timp petrecut cu familia, petreceri, cadouri si bucurie. Nu cred sa existe sarbatori mai pline si mai vesele decat sarbatorile de iarna.

Anul Nou

Revelionul este momentul perfect sa petreci alaturi de  prieteni. Fie ca alegeti sa mergeti acasa la cineva, intr-un club/pub sau la munte, tot ceea ce va face fericiti este faptul ca puteti petrece fara parinti sau alti adulti. Dar acest lucru poate reprezenta o sursa de tensiune si conflict intre adolescenti si parinti si asta deoarece va aflati la trecerea dintre copilarie si maturitate. Probabil ca unii parinti nu accepta sa plecati la munte sau la un party care se va sfarsi in zori intr-o locatie necunoscuta, mai ales ca petrecerea de revelion poate fi asociata cu dezmatul (alcool, tutun, sex, violenta).

Trebuie sa ii  convingeti pe ai vostri ca anturajul nu va influenteaza negativ, dar mai ales ca revelionul nu este o petrecere in care totul este permis. Imbinati siguranta cu distractia!

Tu ce faci de sarbatori? Ce fel de cadouri iti doresti? Intra si pe forum pentru a citi si povesti: click aici