Sensation White la Bucuresti

Dupa ce iubitorii muzicii electro-dance au trait o mare dezamagire acum un an de zile cand Revelionul Sensation White de la Romexpo a fost anulat, iata ca ideea de a aduce acest show la Bucuresti nu s-a pierdut cu desavarsire si in 2012, pe 21 aprilie, in aceeasi locatie, Romexpo, vom avea parte de atmosfera “alba”, binecunoscuta deja de pasionatii genului. 

Acest eveniment a fost organizat prima data in anul 2000 in capitala Olandei, Amsterdam, iar de atunci s-a tinut in 13 tari de pe continent si nu numai. Revelionul Sensation White a fost organizat pentru prima data in 2008 in mod simultan in 3 orase diferite: Melbourne, Dusseldorf si Barcelona, unde s-au strans in total aproape 100.000 de participanti.

Inca nu cunoastem lista DJ-ilor care vor fi prezenti pe 21 aprilie la Bucuresti, insa avem incredere ca vor veni (sau reveni) nume grele, cel putin asa anunta organizatorii, care vor da publicitatii aceasta lista cu doua luni inainte de inceperea evenimentului. De-a lungul timpului au mixat in cadrul “Sensation White” cei mai mari DJ ai lumii, precum Tiesto, Armin van Buuren, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Sander van Doorn, Steve Angelo, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Fedde le Grand, multi dintre ei avand deja macar un spectacol in Romania.

Putem spune ca publicul din Romania iubitor al muzicii electronice este unul avizat si rasfatat in acelasi timp, caci in ultimii ani s-au perindat pe la noi cei mai importanti DJ-i, fie in cadrul unor concerte de promovare a unor albume, fie in cadrul the Mission, fie in tentativa semi-esuata din 2008 cand s-a organizat Creamfields pe litoral. De aceasta data vorbim de un alt tip de show, de ceva mai mult decat o petrecere, este un spectacol, coregrafie, dans, lumini, lasere si de cifre impresionante de materiale tehnice si decorative: 160 de cabine de sunet, 5 kilometrii de cabluri, 48 de fantani arteziene, 20 de sisteme laser si 200 de efecte pirotehnice vor fi si ele aduse in Bucuresti cu 40 de camioane si montate de 200 de membrii ai staff-ului ID&T.

Conceptul sub care se va desfasura acest spectacol de la Bucuresti se intituleaza “The Ocean of White”, in spiritul ultimei editii de la Amsterdam si se bazeaza pe dress-code-ul “be part of the night, dress in white. Pentru cei care nu au avut pana acum ocazia sa participe la vreuna din editiile Sensation White, vor putea sa faca acest lucru in premiera in Bucuresti, la Romexpo, unde organizatorii asteapta in jur de 15.000 oameni in alb, iar biletele au fost puse deja in vanzare din data de 8 decembrie 2011, primele 1000 de bilete avand pret promotional de 175 lei, categoria Ring, iar dupa epuizarea acestor 1000 de bilete, la aceeasi categorie pretul va deveni 240 lei. Alte bilete costa, in functie de categorie, 440 lei (deluxe) si 770 lei (VIP).

Asadar, invitam toti fanii acestui eveniment sa se adune cu mic cu mare la Romexpo pe 21 aprilie 2012 si sa contribuie la crearea unei atmosfere de vis, iar pentru cateva ore noaptea sa fie invadata de Oceanul Alb!

Comenteaza pe forum: click aici