Fair Play

 

 

 

 

 

In orice competitie sloganul scris sau nescris este intotdeauna acelasi: Fair play! Ceea ce inseamna ca cei implicati in competitia respectiva trebuie sa respecte atat regulamentul concursului in care s-au inscris cat si normele etice care elimina incercarile de apropriere a victoriei prin mijloace necinstite.

 

Concursul "Voteaza cel mai tare liceu" propune o competitie directa si corecta intre liceele din tara, in care votul se poate exprima o data pe zi de catre o singura persoana posesoare a unui cont si este exclus dreptul unei singure persoane de a crea mai multe conturi de pe care sa poata vota mai multe licee sau acelasi liceu.

Din pacate in competitia noastra s-au descoperit dovezi ca aceasta regula a fost incalcata chiar de catre liceele fruntase ale clasamentului provizoriu: Colegiul National Unirea si Colegiul National Al. I. Cuza, ambele din Focsani. Desi apreciem implicarea lor in competitie, nu suntem de acord cu incalcarea regulilor dinainte stabilite si ne exprimam totala dezaprobare fata de mesaje de genul celui lansat de dl director al Colegiului Unirea din Focsani care incurajeaza elevii sa creeze mai multe conturi pentru a-si sustine liceul. Din pacate, in ciuda unor mesaje pozitive venite din tabara rivalilor de la Cuza, care aparent dezaprobau metoda folosita de Colegiul Unirea, s-a descoperit ca si aici s-au folosit mai multe conturi.

Drept urmare, am decis deocamdata DOAR depunctarea Colegiilor Unirea si Cuza din Focsani, insa pe viitor, daca se descopera alte incercari de viciere a competitiei se poate ajunge la excluderea din concurs a liceelor respective, masura care se refera la orice liceu implicat in competitie si nu doar la cele doua mai sus mentionate.

Votati cinstit liceul vostru si respectati regulamentul. O victorie necinstita nu aduce nicio satisfactie!

Comenteaza pe forum: click aici